Komandanti i KFOR-it pritet nga Kurti, diskutojnë për sigurinë

e postuar më at 19:21
64 0

Komandanti i KFOR-it, gjeneral majori Franco Federici u prit sot nga kryeministri i Kosovës Albin Kurti, për një takim të përqendruar në situatën e përgjithshme të sigurisë dhe përgjigjen ndaj pandemisë COVID-19.

Gjenerali Federici riafirmoi angazhimin e paanshëm të KFOR-it për të kontribuar në sigurinë dhe sigurinë dhe lirinë e lëvizjes së të gjitha komuniteteve në Kosovë.

Ai gjithashtu konfirmoi se aftësitë e KFOR nuk janë minuar nga COVID-19, duke iu falënderuar masave parandaluese dhe rigoroze në të gjitha bazat dhe objektet.

Kurti dhe Federici u shprehën të kënaqur me nivelin e shkëlqyeshëm të bashkëpunimit nga institucionet shëndetësore në Kosovë me KFOR-in, veçanërisht në lidhje me ndarjen e informacionit dhe iniciativat mbështetëse për të përmbajtur përhapjen e coronavirusit, thuhet në një njoftim të KFOR-it.

J X

nga kategoria