Koka për Fax News: Shqiptarët janë ata që preken më së shumti nga ligji i nënshtetësisë, prandaj ne nuk do të tërhiqemi

e postuar më at 20:50
112 0

Përfaqësuesi i ASH-së dhe njëherit kryetari i degës së Çairit, Zudi Koka, sot zhvilloi një intervistë me TV Fax News në Shqipëri ku foli për situatën në vendin tonë.

Postim i plotë i tij:

Si përfaqësues i Aleancës për Shqiptarët, sot zhvillova një intervistë për Tv Fax News në Shqipëri ku fola për situatën në Maqedoninë e Veriut.

Këtë intervistë e fillova me bllokimin e foltores që ka bërë opozita në Maqedoni për shkak të ligjit të nënshtetësisë që nuk jepet për shtetasit që jetojnë prej vitesh në Maqedoni.

Njëherit theksova se Shqiptarët janë ata që preken më së shumti nga ky ligj, prandaj dhe ata nuk do të tërhiqen nga bllokimi i Kuvendit me amandamnete derisa shumica parlamentare te pranoj kete pr/ligji.

nga kategoria