Kinezët, populli më gënjeshtar në botë

e postuar më at 13:54
214 0

Një studim i bërë në një universitet të Anglinë Lindore, tregon se kinezët janë njerëzit më të pasinqertë në botë, kurse për britanikët vlen e kundërta.


Sipas studiuesve, janë gjetur fakte të qarta të gënjeshtrës në të gjithë vendet, ku banorët e disave prej tyre gënjenin më shumë. Në studim kanë marrë pjesë 1500 persona, përkatësisht rreth 100 persona nga 15 vende të botës.

Atyre u është dhënë detyra të hedhin monedhën e metaltë dhe të njoftojnë nëse kanë fituar “kokë” a “pil”, ku në të parën fitoje 5 lekë, në tjetrën 3.

Nga kjo ka rezultuar se kinezët më shpesh raportonin fitim më të madh, ndërsa britanikët ishin më të sinqertë.

nga kategoria

pg slot