Kështu duket një shtëpi në të cilën është pirë duhani për 21 vjet

132 0

Një zonjë pastruese profesionale vendosi një video në TikTok dhe tregoi se si duket pastrimi i një apartamenti të tymosur për 21 vjet.

Pamjet tregojnë atë duke hequr depozitat e portokallit që ishin grumbulluar nga depozitimi afatgjatë i tymit nga muret, dhe ai gjithashtu tregon dyshemenë në të cilën mbetën vendet më të ndritshme – ato ku qëndronin mobiljet.

@camelgum

#cigsmokehouse #shocking

♬ Act 2: In the Hall of the Mountain King – Edvard Grieg

Sa pisllëk ajo hoqi mund të shihet nga uji shumë i ndyrë që ajo derdh, dhe pjesët e djegura mund të shihen në qilim, mbi të cilin binin hiri dhe bishtat e cigareve.

Pamjet shpejt filluan të shpërndahen në këtë rrjet social dhe videoja e parë u shikua nga 2.4 milionë njerëz.

 

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria