Kelly Brook kësaj radhe duket më ndryshe

86 0

Ajo gjithmonë kujdeset që të duket elegante.

Po Kelly Brrok dëshmoi se kësaj radhe kishte zgjedhur një tjetër veshje të rastësishme, por elegante në një shfaqje tjetër të Radio Heart të enjten.

Duke u larguar nga studiot, 41 vjeqare kishte zgjedhur një veshje krejt ngjyrë të kaltër.

Ajo kishte veshur xhinse dhe një këmishë ngjyrë të kaltër, shoqëruar me një palë atlete.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria