Kaosin brendashqiptar që po ndodh me projektin Open Balkan, Arbën Xhaferi e kishte paralajmëruar qysh në vitin 2007

e postuar më at 11:38
64 0

Instituti Arbën Xhaferi:

Kaosin brendashqiptar që po ndodh me projektin Open Balkan, Arbën Xhaferi e kishte paralajmëruar qysh në vitin 2007 në një platformë të titulluar “Skicë për mbrothësinë e përbashkët”.

Arbën Xhaferi shkruante: “Nëse nuk do të gjendet një rrugë e lejueshme, qytetëruese, që do t’i bashkonte të gjitha kapacitetet e shqiptarëve në kuadër të një objektivi të përbashkët kombëtar, atëherë këto kapacitete do të shfrytëzoheshin nga të tjerët. Shembulli për një Mbrothësi të përbashkët shqiptare? Komonuelthi Britanik!”

Koha për t’iu rikthyer rrugës së Arbnit dhe rivituar këtë shkrim mbi mënyrën e bashkëpunimit mes Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe trevave tjera shqiptare.

https://ipp-arbenxhaferi.org/wp-content/uploads/2022/09/Skice%CC%88-pe%CC%88r-Mbrothe%CC%88sine%CC%88-e-Pe%CC%88rbashke%CC%88t-2007..pdf

J X

nga kategoria

pg slot