Kandidatja e re e Për’Puthen, 41-vjeçarja që duket si 20 vjeç

200 0

Kandidatja e re e Për’Puthen +40 është Stela Nikolla, 41-vjeçarja nga Vlora me një vajzë të vogël. Qëkur hyri në sy ka rënë rinia e saj, Stela ka treguar për vajzën, duke theksuar se është pak xheloze dhe do të ketë kritika me kandidatët që do të zgjedhë.

Unë jam Stela Nikolla jam nga Vlora, e divorcuar, kam një vajzë 10 vjeçe, vajza ime është e lumtur kur unë jam e lumtur.

Goca ime është çik xheloze, nuk prononcohet. eshte tip i qetë si puna ime e do bëjë sikur nuk do të kuptojë”, tha ajo.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria