Ja arsyeja e automjeteve të bllokuara në mes kufirit Kosovë – Maqedoni

e postuar më at 21:37
142 0

Radhë të gjata makinash presin në pikëkalimin kufitar Bllacë, për të hyrë nga Kosova në Maqedoninë e Veriut.

Informohu per Koronavirusin ne ZvicerTV21 nga zyrtarë të këtij pikëkalimi, jozyrtarisht mëson se ka rënë sistemi për evidentim elektronik të njerëzve dhe makinave. Tregojnë po ashtu se evidentimi po bëhet manualisht, andaj kalimi në kufi po zhvillohet më ngadalë.

 

J X

nga kategoria