Ish-ministri i shëndetësisë, Taravari: Vendimet e ministrisë së shëndetësisë janë copy-paste nga Serbia

e postuar më at 10/03/2021
182 0

Fatkeqësisht, si kudo edhe në Gostivar, ka pasur një rënie të numrit dhe tani ka një rritje, por një numër i madh i njerëzve nga Gostivari, ashtu si në Maqedoni, kanë zhvilluar imunitet kolektiv. Në një periudhë kur priten vaksinat, njerëzit duket se relaksohen, masat janë lënë pas dore, tha kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, për Utrinski, përcjell Smart News TV.

“Komisioni për Sëmundjet Infektive duhet të marrë masa parandaluese para se të zhvillohet vala e tretë, atëherë duhet të merren masa të caktuara. Shoh që ministria jonë fatkeqësisht kopjon konferencat për shtyp të Ministrisë së Shëndetësisë në Serbi. Nëse do të ishte e nevojshme ora policore, do të duhej të kishte ndodhur para Vitit të Ri. Keni disa institucione, ambiente, lojtarë të fatit, të cilët punojnë 24 orë, dhe nga ana tjetër ne prezantojmë orë policore nga 22:00. Nuk e di se ku qëndron logjika kur të gjithë restorantet dhe kafenetë janë të hapura deri në 21. Mund të thuhet se kufizon lëvizjen e njerëzve, por jo se ka orë policore”, tha Taravari.

Taravari tha më tej se “Përveç që janë në një pandemi, njerëzit janë në një psikodemi, ata janë të lodhur, Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për Sëmundjet Infektive duhet të kenë rregulla autentike që nuk duhet të kopjohen nga një vend tjetër”. Smart News TV

nga kategoria

pg slot