Isen Shabani për fillimvitin shkollor uron nxënësit dhe vlerson lartë kontributin e mësimdhënësive.

e postuar më at 21:20
50 0

 

Në një postim në rjetin social Facebook Isen Shabani Kryetar i Komunes së Vrapçishtit ka uruar per fillimvitin e ri te gjithe nxënësit, e në veçanti ata që për herë të parë ulen në bankat shkollore, duke ju uruar suksese ne rrugen e tyre te dijes.Ja postimi i plotë:

”Urime për fillimin e vitit të ri mësimor 2022 – 2023.
Një urim i veçantë për nxënësit e klasave të para, që fillojnë rrugen e dijes.
Të nderuar mësimdhënës, çdo lëvdatë për ju, për kontributin e madh që po jepni, nga ju dhe puna juaj realizohet e ardhmja e shoqërisë sonë. Puna juaj përkushtuese, profesionale sjell shpresë, dituri, e ardhmëri, patshi shëndet dhe suksese!
Me respekt,
Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani.”

J X

nga kategoria

pg slot