Inspektorati Shtetëror i Tregut sonte ka mbyll dy kafene të njohura në Shkup

e postuar më at 22:31
117 0

Sonte, Inspektorati Shtetëror i Tregut mbyll dy kafene të njohura në Shkup në qendër të qytetit për mosrespektim të protokolleve të mbrojtjes nga Covi 19.

Kafeneja e parë është e vendosur afër Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qendrës Klinike, dhe objekti i dytë është në lagjen Kapishtec.

Në të dy rastet ishte organizuar aheng, dmth kishte muzikë të lartë dhe një numër të madh të ftuarish.

Të dy kafenetë janë bosh pa ndihmën e policisë dhe do të mbyllen për 10 deri në 30 ditë dhe do të marrin një gjobë prej 5,200 euro, si dhe akuza për kundërvajtje. Smart News TV

nga kategoria