Hoxha: Nëse ministresha e kulturës sillet kështu, unë do sillem njëjtë në bujqësi

e postuar më at 23:20
177 0

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa dhe njëherit Ministri i Bujqësisë Arjanit Hoxha në emisionin Click Plus ka folur edhe për programën vjetore ne Ministrinë e Kulturës, ku zëvendësi i kësaj ministrie i takon Lëvizjes Besa.

I pyetur rreth % që i është ndarë kulturës shqiptare Hoxha vazhdoi duke thënë se qasja që ka Ministresha Stefoska ndaj zv.ministrit Sulejmani, të njejtën do e bëj edhe Hoxha në Ministrin e Bujqësisë ndaj zv.ministrit të LSDM-së.

“Qasja që e ka ministresha e kulturës ndaj zëvendsit të L. BESA do jetë reciproke me qasjen që do të kem ndaj zëvendësit tim të LSDM” vazhdoi Hoxha.

nga kategoria

pg slot