Hoteleritë në Maqedoni: Mbyllja e kafeneve lë pa punë 30 mijë persona, kërkojmë ndihmë urgjente shtetërore

e postuar më at 18:03
207 0

Oda Hotelerike dhe Turistike pranë Lidhjes e Odave Ekonomike kërkon ndihmë urgjente financiare për këtë sektor pas vendimit të Qeverisë që të mbyllë objektet hotelerike.

 

Sipas vlerësimeve, rreth 30 mijë persona do të mbesin pa punë.

J X

nga kategoria

pg slot