Hasani: Gjendja e gjashtë personave të lënduar në Mateç, stabile

171 0

Zëvendësministri dhe njëherit edhe drejtor i Klinikës për Traumatologji, Ortopedi, Anestezi, Reanimacion dhe Trajtim Intenziv në Qendrën Klinike “Nënë Tereza”, Ilir Hasani njofon se gjendjen shëndetësore të 6 të lënduarve në Mateç.

“Sipas informacioneve që i kam, gjendja e të lënduarve në Mateç për momentin stabile”, tha Hasani.

Përndryshe, 6 persona, të moshës prej 30-40 vjeç u lënduan pasi shpërtheu bombola e gazit në një vikend shtëpizë në Mateç.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot