Halil Kastrati e dhuron banesën luksoze për bamirësi

e postuar më at 11:09
114 0

Aktiviteti i këtij njeriu tashmë është shumë i njohur, e prezantohet gjithashtu edhe përmes emisonit “E premte”, që po vjen çdo javë në ekran.

Halili dhe “Jetimat e Ballkanit” e shtrijnë aktivitetin e tyre edhe përtej teritorit të Kosovës, madje sapo kanë dhuruar një banesë për një familje në Shkup. Sipas Kastratit, rasti është mjaftë emocionues.

Image

 

J X

nga kategoria