Grubi “pa analiza” pranon se BDI ka humbur në Gostivar dhe Tetovë

e postuar më at 21:10
45 0

Nga sondazhete paraqitura në Pollog, rezultati del më mirë se kishim parashikur. Kështu tha zv.kryeministri i parë Artan Grubi sonte në Tv 21 kur u pyet rreth zgjedhjeve të fundit për Këshillin në qytetin e Tetovës.

“Janë zgjedhje vetëm për Këshilli, parciale dhe qytetarët u bë mirë që i japin mundësi kryetarit dhe të shohim pas tre viesh çka ai do punone për Tetovën. Ne si BDI nuk e bllokojmë, pasi ne e duam qytetin e Tetovës”, tha mes tjerash Grubi.

Nuk bllokojmë tha Grubi, pasi sipa stij, BDI pretendon ta rikthejë Gostivarin dhe Tetovën.

Grubi e pranoi se BDI ka humbur zgjedhjet në Gostivar dhe Tetovë në vitin 2009 dhe vitin e kaluar sërish, por pa përmendur edhe vitin 2017 kur poashtu i humbën zgjedhjet në Gostivar.

Megjithëse Grubi tha se BDI nuk e bllokon Gostivarin dhe Tetovë, jemi dëshmitarë se në këto dy qytete më të mëdha të shqiptarëve, pushteti qendron nuk ka asnjë investim. Pastaj, në mandatin e parë të Taravarin në Gostivarit, tani të Kasamit në Tetovë, pushteti qendor ua merr kompetencat në arsim, për çështje banale.

Ndryshe, edhe gjatë kohës në Gostivar, por edhe tani në Tetovë me MASH udhëheq kuadër i BDI-së, atëhetë Arbër Ademi kurse tani Jeton Shaqiri.

J X

nga kategoria

pg slot