Grubi bashkëbisedim me mërgimtarët për regjistrimin

e postuar më at 21:32
185 0

Zëvendëskryeministri i parë i RMV Artan Grubi ka zhvilluar sonte një bashkëbisedim me mërgimtarët shqiptarë që ka të bëjë me procesin e regjistrimit.

Grubi me këtë rast përmes rrjetit social është shprehur se diaspora jonë është më e mira në botë.

“Sapo përfundova një bashkëbisedim shumë të sinqertë dhe të frytshëm me mërgimtarë tanë nëpërmjet të zoom-it “është shprehur Grubi.

Ai ka çmuar tejmase mërgimtarët për punën që ata bëjnë në këtë proces të rëndësishëm për shqiptarët . “Ju lumtë për entuziazmin dhe ju faleminderoj shumë për punën vetmohuese në drejtim të regjistrimit të mërgimtarëve tanë” ka deklaruar Grubi.

Sipas tij Diaspora jonë më e mira në botë. Tetovasot.

REGJISTROHU: https://census.stat.gov.mk

Bashkë më shumë.

nga kategoria

pg slot