Gostivar, rrahje në një auto-lavazh

e postuar më at 11:15
186 0
Dje (1-prill) në ora 19.00, 23-vjeçari I.A. nga Gostivari në SPB Tetovë, ka raportuar se në një Auto-larje në rrugën “Mara Ugrinova” në Gostivar kishte qenë i sulmuar fizikisht nga 21-vjeçari B.Z. pas së cilës kishte pasuar një përleshje fizike.
Më vonë i njëjti është thirr në Stacionin Policor Gostivar dhe çështja është duked u sqaruar dhe dokumentuar.

nga kategoria