Gjorçev thotë se zgjedhjet në LSDM janë mbajtur në ditën me 25 të vdekur nga COVID-19

e postuar më at 20:25
76 0

Vladimir Gjorçev nga VMRO-DPMNE tha se se mbajtja e zgjedhjeve të brendshme të LSDM-së është në ditën kur në Maqedoni ka 25 të vdekur nga COVID-19.

“E turpshme që të shpallet fitorja e madhe e partiake e LSDM-së dhe Zaevit përderisa qindra qytetarë po vdesin”, tha Gjorçev.

Ai tha se sot ka pasur zgjedhje si në Korenë e Veriut dhe se e palejueshme është mbajtja e zgjedhjeve partiake në institucione.

“E turpshme edhe për një regjim hibrid që ka më shumë të vdekur nëkokë banori se çdo vend i botës dhe më pak të vaksinuar”, tha Gjorçev.

nga kategoria