Gjorçev: Babai im është në koma pasi u vaksinua në Nish

e postuar më at 21:46
252 0

Ish-deputeti i VMRO-DPMNE, Vlladimir Gjorçev informoi se babai i tij është në koma dhe po lufton për jetë dhe është nën aparat respirator në Nish.

“Babai im Prof. Dr. Angellko Gjorçev është në një gjendje kome të thellë dhe po lufton për jetën e tij dhe ka aparat respirator. Shpresojmë dhe lutemi që gjendja e tij të përmirësohet. Hapni sytë dhe mbijetoni kësaj. Të shoh përsëri fëmijët dhe nipërit e tij. Disa gazetarë më thirrën sot me shumë pyetje, por unë nuk mund t’u përgjigjesha menjëherë, si dhe shumë të afërm, miq dhe të njohur të tij. Dje herët në mëngjes (e diel) ai u nis për në Nish për t’u vaksinuar, sepse Maqedonia e tij e dashur dështoi plotësisht me vaksinat. Ai vazhdoi vaksinimin me disa nga kolegët e tij mjekë. Njeri i moshuar (i lindur në vitin 1948), me 3 bajpas dhe 3 stente. Ai shkoi në Nish, sepse ishte në shtëpi gjatë gjithë vitit. Pothuajse asnjë dalje, me kontakte minimale dhe minimale shoqërore për shkak të krizës kovid. Babai im është 72 vjeç, dhe ka qenë mjek për 45 vjet. Ai trajtoi mijëra dhe mijëra njerëz në Klinikën e Pulmonologjisë në Qendrën Klinike në Shkup. Ai shpëtoi dhe shpëton jetë. Ka pacientë nga ÇDO qytet, pothuajse çdo fshat. Në të gjithë Maqedoninë, të cilën ai e do aq shumë. Po, ai e do shumë Maqedoninë dhe do ta dojë gjithmonë me gjithë zemër dhe qenien e tij. Dhe, pas 45 vjet përvojë në trajtim dhe mjekësi, qeveria në Maqedoninë e tij të dashur NUK i siguroi atij 1 (një) vaksinë të zakonshme. Ata nuk i siguruan vaksinat pothuajse askujt. Maqedonia nuk kishte një vaksinë për të moshuarit me shëndet të dëmtuar. Ai është një mjek, pulmonolog, internist, profesor që u dha mësim studentëve, një njeri që trajton njerëz, akoma një mjek aktiv, me një përvojë mjekësore 45 vjeçare, me një zemër të dobët”, shkroi Gjorçev.

Po të ishim shtet elementar normale, të moshuarit do të ishin vaksinuar disa muaj më parë, shton Gjorçev.

nga kategoria

pg slot