Gjobiten 143 vozitës në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

e postuar më at 10:50
5 0

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 143 gjoba për shkelje të rregullave në trafik, dhe atë: 24 për tejkalim të shpejtësisë, 21 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 4 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

Nga ky dikaster njoftojnë se janë shqiptuar edhe 6 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 3 për kalim në të kuqe në semafor dhe 7 të tjera për tejkalim të parregullt.

A M

nga kategoria