Gjoba për 148 shoferë në Shkup, 91 për vozitje të shpejtë

95 0

Ministria e Punëve të Brendshme informon se dje (28 mars) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut.

Nga MPB thonë se gjithsej 148 gjoba u vendosën në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 91 për ngasje më shumë se shpejtësia e lejuar, shtatë për ngasje pa patentë shoferi, katër për mos dhënien përparësi këmbësorëve.

“Tri sanksione u vendosën për përdorimin e telefonit celular, tetë për kalim në sinjalin e mbyllur (drita e kuqe), katër për mos vendosjen e rripit të sigurimit dhe 14 për automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme”.

“Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në trafik dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria