GJËRAT KONKRETE NË 7 DITË/TARAVARI BËN BILANCIN E JAVËS TË PUNËS SË TIJ

e postuar më at 11:03
54 0

Kryetari i Komunës së Gostivarit,Arben Taravari, ka bërë bilancin e punës për javën e kaluar të Komunës së Gostivarit, duke publikuar në statusin e tij Facebook një poster shpjegues, që rradhit gjërat konkrete të realizuar në 7 ditë:

ÇFARË BËMË PËR KOMUNËN TONË – RAPORT JAVOR (05.09.2022 – 11.09.2022)

1. Përfunduan punimet për shtrimin me pllaka bekatoni të një rruge me gjatësi 163 metra në Çegran;

2. Rrjet i ri i ndriçimit publik – U kryen punime në rrugën “Mara Ugrinova” te pjesa e ndërtesave kolektive dhe në lagjen “Pitarnicë”;

3. Pastërti në çdo rrugë të qytetit;

4. Takim pune me përfaqësuesit e Komunës Ejupsulltan të Republikës së Turqisë;

5. Vazhdojnë punët për fasadë të re në Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Gostivari”;

6. Vazhdon realizimi i fasadës në SHF “Përparimi”, Çegran;

7. Çerdhja e re ku do të akomodohen edhe 100 vogëlushë të Gostivarit në kuadër të Kopshtit “Lulishtja”.

Gostivari i Pari

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0EJ9RA3kJaJzvPUgXowNhR2u2iJfX8RLP8c3gqMScUvfFWpkZGmW91bxaCX7cRv7gl&id=100044411046937

 

 

J X

nga kategoria

pg slot