Gjatë 24 orëve të fundit 631 qytetarë gjobiten për mosmbajtjen e maskës

126 0

631 qytetarë gjobiten për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë sanksionuar 631 qytetarë për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga atje apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria