Gati e gjithë BE-ja ka marrë të holla, përveç Maqedonisë! Deshton ne aplikim

e postuar më at 18:29
131 0

Maqedonia e Veriut nuk u gjet mes 17 vendeve-anëtare dhe 3 vendeve-aderuese që morën gjithsej 530 milionë euro për luftë kundër koronavirusit nga Bashkimi Evropian. Fillimisht është dërguar shkresë, por pastaj, siç thonë nga Komisioni Evropian për , shteti nuk e ka dërguar aplikimin përfundimtar.

“Republika e Maqedonisë së Veriut kishte të drejtë, dhe ata fillimisht u janë drejtuar shërbimeve të Komisionit me një letër preliminare në të cilën theksohej qëllimi i tyre për të aplikuar, por në fund nuk dërguan kërkesë zyrtare deri më afatin e fundit – 24 qershor”, deklarojne nga Komisioni Evropian.No description available.

J X

nga kategoria