(Foto) Qindra automjete të bllokuara në mes kufirit Kosovë-Maqedoni

e postuar më at 20:18
104 0

Qindra automjete të bllokuara në Bllacë në zonën neutrale të kufirit mes Kosovës dhe Maqedonisë, shumica prej tyre me targa të Maqedonisë. Tani për tani nuk dihen shkaqet e bllokimit, megjithatë kjo ka shkaktuar nervoz të madhe tek udhëtarët , për vetë faktin se nga fillimi orës policore i ndan vetëm edhe një orë e 15 minuta. Disa vozitës shprehen se tanimë më shumë se një orë autoritetet kufitare maqedonase nuk kanë ndërmarr as edhe një hap për të zgjidhur këtë situatë të krijuar. Ndërkohë që kolona e automjeteve sa vjen e rritet.

J X

nga kategoria

Lamtumirë mik i dashur!

Posted by - 03/04/2021 0
Gjithsesi, mjerë ata që i ka mbuluar turpi, mjerë fëmijët e tyre se çfarë ofendimesh do të dëgjojnë për ta!…