Fillon vaksinimi në Maqedoninë e Veriut, i vaksinuari i parë një 85 vjeçar

185 0

Ka filluar mëngjesin e sotëm vaksinimi masiv në vendin tonë.

85-vjeçari Sotir Keleshovski është pacienti i parë që u vaksinua mëngjesin e sotëm ne Poliklinikën e Bukureshtit ne Shkup. Ai para dy ditësh ka marre njoftim nga mjeku ame për teminin e sotëm.

I vaksinuari i parë kishte edhe një mesazh për të gjithë qytetarët, “duhet të vaksinohemi të gjithë dhe jo të kemi frikë nga vaksina”, tha ai pas vaksinimit.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot