Filipçe propozon orë policore nga dita e mërkurë

e postuar më at 12:04
114 0

Pas periudhës disa javore të rritjes së vazhdueshme të numrit të të infektuarve me virusin Covid-19, Komisioni për sëmundje ngjitëse propozoi vendosjen e orës policore
prej orës 22 deri në ora 5 të mëngjesit, në territorin e tërë shtetit, duke filluar nga dita mërkurë 10.03.

“Propozuam vendosjen e orës policore për shkak se gjatë javëve të fundit numri më i madh i të infektuarve vjen nga takimet në grupe dhe mosrespektimit të rregullave për mbajtjen e maskave”, u shpreh ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe. /SmartNews/

nga kategoria