Filipçe: Në mënyrë të suksesshme kaloi dita e parë e vaksinimit në sallën “Boris Trajkovski”

e postuar më at 21:09
175 0

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se në mënyrë të suksesshme kaloi dita e parë e vaksinimit në sallën “Boris Trajkovski”.

“Mesatarisht vaksinohen rreth 300 persona në orë ose 3.000 në ditë. Sot u vaksinuan një pjesë e punonjësve shëndetësorë dhe disa pjesëtarë të MPB-së. Nesër vazhdon vaksinimi në MPB dhe fillon në ushtri. Kolegët më njoftuan se i gjithë sistemi funksionon pa pengesa dhe kjo më gëzon”, tha Filipçe.

J X

nga kategoria

pg slot