Filipçe: Mendoj se pikun e kemi kaluar

e postuar më at 17:39
193 0

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se në Maqedoni nuk ka ndodhur skenari i Italisë dhe se vazhdimisht është duke u siguruar shtretër shtesë për personat e sëmurë.

Ai tha se sot numri është pak më i ulët, rreth 1 200.

“Mendoj se edhe tani por edhe më herët skenar I tillë si në Itali nuk ka ndodhur në vendin tonë, ne vazhdimisht sigurojmë vende dhe mjekim për të gjithë.

Sot numri është pak më I vogël, rreth 1 200 duhet të jetë.

Të mos shpejtoj me deklaratat, pasiqë duhet ta ndjekim edhe këtë javë, por me siguri pikun e kemi lënë pas nesh, por atë do ta themi dikund kah fillimi I javës së ardhshme”, tha Filipçe.

nga kategoria