Filipçe: Absolutisht e mohoj që ka skandal në blerjen e vaksinave kineze

e postuar më at 16:18
98 0

Pasi Ministria e Punëve të Jashtme të Kinës i dërgoi një letër Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maqedonisë që duhet të monitorohet një kanal tjetër për blerjen e vaksinave, i njëjti kanal u ndryshua, kjo u konfirmua nga Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në një deklaratë për “Kanal 5”.

“Unë absolutisht e mohoj që ka skandal apo ndonjë gjë tjetër. Mendoj se është një provë serioze se ne po përpiqemi të arrijmë vaksinat përmes të gjitha kanaleve.

 

Lidhur me rastin specifik, pasi morën lejet nga Ministria Kineze e Shëndetësisë, ata theksuan nga Ministria Kineze e Punëve të Jashtme që duhet të ndiqet një kanal tjetër e blerjes dhe ne i dëgjuam atë dhe e bëmë atë, ndërsa tani ai proces është vonuar në në një farë mënyre, kështu që e kanë kthyer pagesën”, theksoi Filipçe./Telegrafi/

J X

nga kategoria