Feta Alimi në konak të Zijadin Selës

e postuar më at 20:59
43 0

“Një vikend te Ziadini.
Skishë si të jet tjetër vetëm zemërgjërsi e mikpritje siq i ka hije një njeriut familjar.
I buzëqeshur ai dhe familja e tij tan kohën e simos të ndjehesh si i familjes!
Respekte.” Shkruan Feta Alimi në profilin e tij në facebook.

 

J X

nga kategoria

pg slot