Festë në familjen e Adelina Ismailit

e postuar më at 17:22
98 0

Në familjen e Pop Divës Adelina Ismaili ka festë!

Djali i saj, Uliksi, ka mbushur katër vjet jetë.

Këngëtarja dhe bashkëshorti i saj Val Krasniqi, janë bërë prindër me djalin, katër vjet më parë, dhe sot festojnë ditën më të rëndësishme të familjes së tyre.

Gëzuar ditëlindjen Uliks.

 

Uliksi i Adelinës është rritur tashmë - Kosovarja

We did mama to like you, Adelina Ismail's son entertains guests singing

Bashkëshorti fjalë të mëdha për Adelina Ismai - Syri Kosova | Lajmi i fundit

nga kategoria

Reagim nga TAV Maqedoni

Posted by - 10/03/2021 0
“Marrëveshja e punësimit për kohë të caktuar të ish nëpunësit tonë, deklaratat e të cilit po citoni brenda tekstit tuaj,…