ESHS mohon zërat për anulim të regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut

e postuar më at 20:52
114 0

Enti Shtetëror i Statistikës i hedh poshtë shkrimet në disa media se kërkon anulim të Regjistrimit për shkak të gjendjes me koronavirusin.

Nga ESHS sot informojnë se në mënyrë të përshpejtuar janë duke u përgatitur aktivitetet për regjistrim në terren, të cilat zhvillohen në pajtim me afatet e planifikuara.

“Të gjitha masat e parapara me Protokollin e sjellë nga Komisioni për Sëmundje Infektuese dhe Qeveria e RMV-së respektohen dhe me to garantohet siguria e të gjithë pjesëmarrësve në Regjistrim. Regjistrimi do të fillojë më 1 prill 2021”, thuhet në kumtesën e ESHS-së.

Për realizimin e regjistrimit, theksojnë që janë duke punuar me nxitim për aktivitetet në teren që janë në përputhje me afat e planifikuara./SmartNews/

nga kategoria