Edhe një sondazh e nxjerrë VMRO-në para LSDM-së, ASH i afrohet BDI-së

e postuar më at 22:06
140 0

Europe Elects është një lider në treg në analizën e sondazheve dhe të dhënave të zgjedhjeve në Evropë.

Start-up me bazë në Gjermani kontekstualizon të dhënat falas për 120,000 ndjekës në Facebook, Tëitter, Instagram dhe YouTube dhe ofron analiza për Al Jazeera, Euroneës, Fondacioni Heinrich-Bull, Universiteti i Gjeorgjisë dhe aktorët e tjerë kryesorë ndërkombëtarë.

Europe Elects gjithashtu publikoi një sondazh lidhur me besimin e qytetarëve në partitë politike në Maqedoni:

Sipas këtij sondazhi të realizuar në fillim të muajit mars me 1109 respondentë, zgjedhjet në Maqedoni do ti fitoj VMRO-DPMNE me 34.7 për qind.

LSDM-ja 31, 9 për qind, BDI 10.4 për qind, ASH-AA, 8.9 për qind, Lëvizja BESA, 1.7 për qind dhe e Majta, 6.6 për qind.

 

nga kategoria