E TURPSHMEEE Protesta kundër dhunës ndaj grave në #Shkup, nis me sulmin ndaj një gruaje!

e postuar më at 20:45
43 0

Ne protesten e sotme te organizuar nga aktiviste dhe shoqata te ndryshme grashe kunder dhunes seksuale ndaj grave qe u mbajt ne Sheshin Skenderbeu ndodhi nje incident i pahijshëm ku u sulmua nje zonje nga persona te paidentifikuar.Incidenti ndodhi kur zonja ne fjale deshi ti del ne ndihme Bekim Hasanit mbeshtetesit te komunitetit LGBTI i cili u sulmua nga nje grup personash pa arsye.Qytetaret e cilesojne kete si nje akt te turpshëm dhe presin nga organet e rendit dhe gjyqesore te meren masat per gjetjen sa me te shpejte te autoreve dhe zbardhjen e rastit, kete incident edhe me te turpshëm e ben fakti se ndodhi pikerisht ne nje proteste kunder dhunes ndaj grave.

J X

nga kategoria

pg slot