E rëndë, blen mix të perimeve dhe i del miu në qese

e postuar më at 09:38
116 0

Një zonjë e revoltuar me të drejtë ka plasuar në FB e saj trishtimin që ka përjetuar pasi në tigan i ka dalë një mi i ngrirë nga miksi i perimeve që kishte blerë.

Edhe pse ka lajmëruar inspektoriati ushqimor, zonja ka ndarë me të gjithë ndjekësit trishtimin e saj! E rëndë për ta shikuar, andaj nuk preferohet për personat që kanë fobi! Po i plasojmë fotografitë dhe postimi e saj!

https://www.facebook.com/culakoski/posts/4629803163701430

nga kategoria