Duda Baljes i vizatohen linjat trupore në këto komplete të ngushta

e postuar më at 12:58
125 0

Duda Balje edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit arriti të sigurojë ulësen në Kuvendin e Kosovës.

Përfaqësuesja e Inionit Socialdemokrat ka treguar se ditë më parë edhe është kërcënua, gjë të cilën ua ka adresuar edhe organeve kompetente.

Duda nuk pëlqehet vetëm si deputete por edhe në fizionomi si nj grua mjaft tërheqëse dhe e bukur.

Së fundmi, ajo është shfaqur veshur me komplete serioza të ngushta të cilat ia kanë vizatuar për mrekulli linjat trupore.

Eh,po deputete të tilla rrallë shohim.

nga kategoria