Drejtori i ri AKE-së, Akiku: Roaming falas me vendet e Ballkanit Perëndimor

e postuar më at 20:20
160 0

Nga 1 korriku roaming falas në Shqipëri, Serbi, Bosnjë e Hercegovinë dhe Kosovë.

Faza e parë nga zbatimi i marrëveshjes filloi në vitin 2019 kur çmimi i roamingut ishte ulur për 80%, ndërsa faza e dytë, përkatësisht heqje e roamingut u paralajmërua për 1 korrik të vitit 2021./Tv21

nga kategoria

pg slot