Dr. Valbon Limani do t’i prijë listës së ASH dhe Alternativës në Gostivar

e postuar më at 21:47
7 0

Me dorëzimin e listave në KKZ redaksia jonë merr vesh se Dr. Valbon Limani do t’i prijë listës së koalicionit Aleanca dhe Alternativa.

Valbon Limani, rrjedhe nga një familje intelektuale, është një mjek i suksesshëm i specializuar në endokrinologji dhe gëzon autoritet në qytetin e Gostivarit. Ai njiher edhe si bashkëpuntor i afërt i Arben Taravarit disa vite dhe është anëtar dhe eksponent i Aleancës për Shqiptarët. Ai ka udhëhequr shumë procese të rëndëssihme në Aleancë. Kontributi i tij njihet edhe në Departamentin e Shëndetsisë pranë Aleancës për Shqiptarët.
Me këtë veprim maestral Aleanca në Gostivar tregoi edhe një herë se është në rrugën e fitoreve.

T F

nga kategoria