Dënime deri në 300 euro për ata që refuzojnë regjistrimin në Maqedoni

e postuar më at 16:03
180 0

Zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsovski sot në konferencë për shtyp ka folur në lidhje me procesin e regjistrimit të popullsisë.

Ai deklaroi se pjesëmarrja në regjistrim është e detyrueshme, dhe se do të ketë përgjegjësi penale për nxitje dhe bojkot të regjistrimit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Pjesëmarrja në regjistrim është e detyrueshme. Ka përgjegjësi penale vetëm për nxitje të bojkotit të operacionit statistikor. Kundër atyre që që do të refuzojnë regjistrimin do të inicohet procedurë kundërvajtjeje. Dënimet shkojnë deri në 300 euro”, tha mes tjerash Arsovski.

Arsovski tha se procesi i regjistrimi po zhvillohet dhe do të zhvillohet plotësisht nën masa të sigurta.

Ai pohoi se janë përpiluar protokolle për mbrojtje nga Covid-19 dhe se nuk ka nevojë për shtyrje të këtij procesi./Telegrafi/

J X

nga kategoria

pg slot