Çulev pyet Spasovskin: Hetimi i pasaportës ka përfunduar në kohën time, pse prite kaq gjatë?

e postuar më at 20:56
177 0

Hetimi për lëshimin e pasaportave të falsifikuara ishte pothuajse i përfunduar gjatë periudhës kur unë isha Ministër, por për shkak të ruajtjes së profesionalizmit dhe mosgatishmërisë për tu vendosur në kontekstin e zgjedhjeve parlamentare, nuk u përfundua ose u zbulua, tha Ministri teknik i Brendshëm nga VMRO -DPMNE Nake Çulev.

“Oliver Spasovski e di arsyen pse ai priti për një periudhë të palejueshme të gjatë kur pasaportat maqedonase lëshoheshin vazhdimisht dhe përgjegjësia është ekskluzivisht e tij. Ai është ministri i cili rregullisht me dashje ose pa dashje ka mangësi serioze në punën e tij, gjë që rezulton në pasoja për reputacionin ndërkombëtar dhe integritetin e vendit, dhe që reflektohet në rënien e shpejtë të Maqedonisë në listën e vendeve për sa i përket korrupsionit. Tani është koha që Oliver Spasovski të mbajë përgjegjësinë më të vogël morale dhe politike dhe t’ia lërë këtë funksion të përgjegjshëm një personi që do ta kryejë atë me përkushtim dhe ndershmëri maksimale”, shkroi Çulev në Facebook.

Sipas tij, është e papranueshme për një vend anëtar të NATO-s dhe një aspirant për anëtarësimin në BE të lejojë për vite me radhë të jetë një bazë serioze logjistike për kartelet më famëkeqe transnacionale. Smart News TV

nga kategoria

pg slot