Covid në Maqedoni, 4 297 raste të reja për vetëm tre ditë

e postuar më at 11:41
8 0

Numri i rasteve aktive me covid në vendin tonë shënon 8 209, që është një rritje prej 1 300 rasteve për vetëm një ditë. Në 24 orët e fundit u regjistruan 1 725 raste të reja, ndërsa kishin vd ekur dy pacientë.

Siç informon MSH, më së shumti nga të infektuarve të rinjë janë në Shkup me 1 028, më Manastir 148, Prilep 112 dhe Ohër 61.

Deri tani në vendin tonë janë infektuar gjithsej 230 265 persona. Prej tyre 214 054 janë shëruar ndërsa 8 002 kanë vd ekur.

Sipas autoriteteve shëndetësore, vaksinimi ngelet mënyra më e mirë për të dalë nga kriza.

A M

nga kategoria