Çavkov dhe katër të burgosur të tjerë të infektuar me Kovid-19

e postuar më at 09:47
151 0

Pesë persona të dënuar mes të cilëve edhe ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike (BSP) Mitko Çavkov, të cilët gjenden në burgun e Shtipit për vuajtje të dënimit, janë të infektuar me Kovid-19, shkruan “Sakam da Kazam”. Përveç të dënuarve të infektuar janë edhe tre punonjës të burgut.

 

J X

nga kategoria

pg slot