Burri që bëri 75 operacione plastike që të duket si “Barbie”

e postuar më at 19:22
160 0

Nëse nuk ju kujtohet Rodrigo Alves, po iu a kujtojmë ne: Ai u bë shumë viral dhe i njohur për shkak se kishte ngjashmëri, ose më sakt kurohej që të dukej si kukulla Ken.

Tani që vitet kanë kaluar, ai është kthyer nga burrë në grua dhe për këtë iu deshën 75 operacione plastike, raporton e përditshmja “The Mirror”.

Ai nuk ka ndërruar vetëm gjini por edhe emër, sot njihet si Jessuca Alves.

“Mirror” shkruan se ai, tashmë ajo ka shpenzuar plot 900, 000 paund për tu dukur seksi, siç ajo shprehet që ndihet e tillë, për herë të parë në jetë.

nga kategoria