Burri e goditi tetë herë me thikë ish gruan në sy të fëmijëve, kërkohet paraburgim për të…

e postuar më at 08:56
202 0

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit M.J, i cili ka therur gruan e tij në Parkun e Qytetit në Gjakovë, në prani të fëmijëve të tyre.

Sipas prokurorisë, ai me dashje ka tentuar ta privoj nga jeta bashkëshorten e tij, duke e goditur tetë herë me thikë, në qafë, gjoks, brinjë e duar.

Pas lëndimeve që ka marrë, ajo është dërguar për tretman mjekësor në Spitalain Rajonal të Gjakovës.

“Prokuroria njofton se rasti ka ndodhur më 31 mars 2021, tek parku i qytetit në Gjakovë, ku i pandehuri me dashje ka tentuar ta privoj nga jeta bashkëshorten e tij, të dëmtuarën R.J., duke e goditur atë tetë herë me thikë, në qafë, gjoks, brinjë e duar. E njëjta nga lëndimet e marra është dërguar për tretman mjekësor në Spitalin Rajonal të Gjakovës.

Rasti ka ndodhur në prezencën e  dy fëmijëve të tyre, ku më pas i pandehuri largohet nga vendi i ngjarjes”, thuhet në komunikatë.

Komunikata e plotë:

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë në Gjykatën kompetente në Gjakovë, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj  të pandehurit M.J., me dyshimin e bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale “Vrasje e rëndë në tentativë”.

Prokuroria njofton se rasti ka ndodhur më 31 mars 2021, tek parku i qytetit në Gjakovë, ku i pandehuri me dashje ka tentuar ta privoj nga jeta bashkëshorten e tij, të dëmtuarën R.J., duke e goditur atë tetë herë me thikë, në qafë, gjoks, brinjë e duar. E njëjta nga lëndimet e marra është dërguar për tretman mjekësor në Spitalin Rajonal të Gjakovës.

Rasti ka ndodhur në prezencën e  dy fëmijëve të tyre, ku më pas i pandehuri largohet nga vendi i ngjarjes.

Prokurori i rastit  ndaj të pandehurit M.J., ka bërë kërkesën për caktimin e paraburgimit në afat prej 30 ditësh, dhe i njëjti me urdhër të prokurorit gjendet në ndalim nga data 31 mars 2021.

nga kategoria

pg slot