Bora mbuloi vendin në Ditën e Pranverës

e postuar më at 18:19
173 0

Bora në mbarë vendin ka shënuar fillimin e pranverës. Mbulesa e borës është vërejtur në shumicën e qyteteve të vendit.

Nga Enti hidrometeorologjik shprehen se reshjet mund të vazhdojnë në dy ditët e ardhshme, por kryesisht do të bie shi. Deri në fund të kësaj jave, moti do të jetë i ftohtë me erëra të forta nga veriu. Për shkak të reshjeve të borës, ka ndalim të automjeteve të rënda në rrugën Mavrovë- Dibër, në rrugën regjionale Kërçovë- Ohër afër Presekës dhe në autostradën Ohër-Gostivar afër Strazhës.

nga kategoria

pg slot