Makina shitet në New Jersey, dhe është një model i dëshirueshëm 740iL që është në një ‘gjendje të re’ dhe që brendësia e saj është shumë e bukur.

Makina nuk ka pësuar ndonjë modifikim përveç sinjaleve të kthimit dhe dritave të pasme, dhe pronari aktual e bleu atë nga një koleksionist nga Salisburg, Karolina e Veriut.

Kjo BMW ruhet në garazh dhe vozitet vetëm dy herë në muaj.

Fotot e postuara në eBay janë provë se BMW është në formë të përsosur.