Bllokohet kopshti zoologjik, gjendet i ngordhur Mogli

e postuar më at 09:11
119 0

Një shimpanze me emrin Mogli është gjetur e ngordhur në kopshtin zoologjik të Sidneit.

Frika se shimpazeja ishte arratisur bllokoi gjithë kopshtin zoologjik.

Turistët u njoftuan të qëndronin në ndërtesat e mbyllura ose në makina.

Pas pak orësh nuk kishte asnjë gjurmë nga shimpazeja dhe ajo u gjet më vonë e ngordhur.

Kopshti Zoologjik tha se po hetonte rrethanat e ngordhjes së Moglit.

“Sapo të dihen më shumë informacione, ne do të bëjmë një deklaratë ,” tha kopshti zoologjik.

nga kategoria