BEDRI AJDARI DISTANCOHET NGA PROTESTAT E SOTME: NUK QËNDROJ PRAPA KËSAJ PROTESTE

120 0

Familjari i një pjese të të akuzuarve në raatin “Monstra”, dhe organizatori i shumë protestave kundër rasteve të montuara, Bedri Ajdari, është distancuar nga protesta e paralajmëruar sot kundër rasteve të montuara.

Ajdari për News33 ka thënë se nuk e din organizatorin e protestës së sotme

“Unë nuk e organizoj protestën e sotme, nuk e di nëse edhe fare do të mbahet. Nuk e njoh organizatorin, po ndoshta dikush ka organizuar në emër të të gjithë rasteve të montuara, nuk edi”, tha Ajdari.

Ajdari mes tjerash tha se protesta që ka organizuar ai do të realizohet me 2 prill të këtij viti.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria